Pisava
PrintPDF

Ponudba

Zahtevano *

Vpišite Ime!

 


Povpraševanje

Želite biti nekaj dni z nami?

Omogočamo vam bivanje v dveh dvoposteljnih sobah in eni triposteljni. Vse sobe imajo svojo kopalnico. Velika terasa v istem nadstropju vam omogoča razvajanje v brezdelju.

Na voljo so tudi prostori za šotorjenje z urejenimi sanitarijami.

Gostinski del vam omogoča prehranjevanje preko celega dne, lahko pa v vasi kupite zelenjavo, jajce, meso, mleko in mlečne izdelke.

Konjeniški turizem: bivanje nudimo tako konjenikom kot konjem

Doživetja

Vključite se lahko v ritem kmetije in skupaj z nami poskrbite za živali in rastline, ki vam bodo zelo hvaležne.

Popeljemo vas na neokrnjene planje z zdravilnimi zelišči in jih skupaj naberemo za vas.

Sprostitev v neokrnjeni naravi.

Odlično izhodišče za kolesarje (Breginjski kot, Furlanija….) in pohodnike (krajše krajevne poti, daljše in zahtevnejše ture na Kobariški Stol, Muzce, Mio, Matajur, Ivanac in še in še).

Obisk kulturno-zgodovinsko zanimivih mest na slovenski in italijanski strani: Kobarid, Čedad, Videm ter drugih manjših znamenitosti: Črna kuhinja na Robidišču, muzej v Breginju, Landrska jama, Napoleonov most na Nadiži…

Obiskovalce sprejemamo od 25.marca do 15.novembra, v zimskem času samo po predhodnem dogovoru. Obratovalni čas lokala: od 10h do 22h, poleti do 23h. Ob ponedeljkih zaprto.

EKOLOŠKA SMERNICA: naša težnja je, da s svojim bivanjem čim manj bremenimo okolje, zato prosimo obiskovalce, ki boste nastanjeni pri nas, da uporabljate ekološka mila in čistila, ki jih lahko dobite pri nas, ali jih prinesete s sabo.

Dodatna ponudba

Gostinski del lahko sprejme do 35 gostov, zato ste vabljeni tudi tisti, ki želite s svojo družbo obeležiti različne praznike.

Omogočamo ogled kmetije šolskim in predšolskim otrokom na zanimiv način.

WWOOFING:Smo tudi člani mednarodne organizacije WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms). WWOOF organizacije povezujejo ljudi, ki želijo opravljati prostovoljno delo na ekoloških kmetijah ter ljudmi, ki iščejo pomoč prostovoljcev. V zameno za pomoč prostovoljcev WWOOF gostitelji nudijo hrano, nastanitev in priložnosti za učenje o ekološkem načinu življenja. V letu 2011 smo sprejeli 15 članov te organizacije iz celega sveta, ki so se želeli vključit v delo na kmetiji in pri tem pridobivati znanje z različnih področij kmetovanja. Največ zanimanja je za pridobivanje znanj izdelave sira ter oskrba živali. Delo z rastlinami se večini zdi bolj zahtevno in fizično bolj naporno, zato je za ta dela manj zanimanja.

 

Privabiti želimo vas, ki ste:

radovedni
RADOVEDNI: Imate možnost: Spoznavanja okoliških naravnih znamenitosti (gore, reke, hribi, rastje…), Spoznavanja kulturnih znamenitosti, Pridobivanje vedenj o posameznih živalih (konji, ovce, kokoši…), o izdelovanju sira in o naravnem kmetovanju.


rekreacija


ŠPORTNI NAVDUŠENEC: možnost planinarjenja, kolesarjenja, plavanja v Nadiži in Soči.

raziskovalec


RAZISKOVALEC – PUSTOLOVEC: raziskovanje neokrnjene narave,


mir


LJUBITELJ MIRU: meditacije v odmaknjenih prostorčkih, sprehodi v tišini na posebno lepe in mirne prostore v naravi, ležanje v travi ali na skali.


hrana

LJUBITELJ DOMAČE HRANE: Nudimo: Postrežba s sezonsko zelenjavo z domačega vrta (brez vsakršnih kemikalij) Izbira zelenjave na njivi za kosilo in večerjo, Dnevno sveže pecivo in domač kruh, Mleko in mlečni izdelki od domačih živali Predstavitev priprave določenih jedi in pokušina Tradicionalne krajevne jedi.


mladi


ŠE V OBDOBJU OTROŠTVA ALI VEČNO MLADI: Z nami lahko: Pod vodstvom animatorja okusite čar sproščene igre, Zakurite ogenj, pečete krompir, kostanj, koruzo…, Raziskujete okolico na skrivnosten način, Se vključite v športne igre, Se učite spoštovanja narave – ŠOLA ŽIVLJENJA V NARAVI.

 

potnik


IGRIVI POPOTNIK: želite preprosto uživati v brezskrbnosti vsakdana, poklepetati s tukajšnjimi prebivalci in se morda vključiti v ritem kmetije.

 

Povezave

Spletna stran www.robidicse.si uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem...